Liftinstituut Nordic Oy
Kutomotie 16
00380 Helsinki Finland

Hissitarkastukset

Hissien määräaikaistarkastus on lakisääteinen velvollisuus, mutta voi tarjota myös enemmän.

Vastuullinen laitteen omistaja huolehtii laitteiden turvallisuudesta ja lakisääteisistä velvoitteista, kuten määräaikaistarkastuksista. Valitsemalla oikean hissien tarkastuslaitoksen voi laitteiden omistaja saada lisäarvoa, joka ei rajoitu lakisääteisen tarkastuksen raporttiin. Liftinstituut Nordic on kotimainen Tukesin hyväksymä tarkastuslaitos, joka ymmärtää kiinteistön omistuksen ja hallinnoinnin haasteet.

Viisi syytä valita liftinstituut nordic

5
  1. Kustannustehokas ja laadukas. Uutena yrityksenä organisaatiomme ja toimintamallimme on kehitetty hyödyntämään uusinta teknologiaa. Tämän tuloksena olemme kustannustehokas, nopea ja joustava kumppani. Käytännössä tämä tarkoittaa hyvää asiakaspalvelua ja säästöä alati nousevissa kiinteistöjen ylläpitokustannuksissa.
  2. Pilvipohjainen keskitetty toiminnanohjausjärjestelmä. Laitetiedot ja raportit tallennetaan keskitettyyn rekisteriin, josta tiedot ovat saatavissamme 24/7. Määräaikaistarkastuksen lisäksi keräämme laiterekisteriin tietoa, josta on hyötyä omistajalle esimerkiksi budjetoinnin yhteydessä.
  3. Henkilökohtainen palvelu. Olemme hissilaitteiden tarkastamiseen keskittynyt yritys. Meillä päätöksenteko on viety lähelle työntekijää, jolloin asiakas saa mahdollisimman henkilökohtaista palvelua ilman turhaa pompottelua henkilöltä toiselle.
  4. Puolueeton. Absoluuttisen turvallisuuden perusta on puolueettomuus. Liftinstituut Nordic toimii itsenäisesti, eikä ole sidoksissa hissien valmistajiin tai huoltoyrityksiin.
  5. Kokenut. Kokeneen henkilökuntamme lisäksi olemme osa 1933 perustetun Liftinstituut:in maailmanlaajuista verkostoa, jonka ansiosta meillä on aina käytössämme viimeisin tieto hissiteknologiasta ja standardeista.

kuinka toimin? 

Sinun tarvitsee vain lähettää meille lista hallinnoimistasi laitteista ja me huolehdimme lopusta.
Ota Yhteyttä
Lataa esite (PDF)