Liftinstituut Nordic Oy
Kutomotie 16
00380 Helsinki Finland

Kaikki palvelumme

Liftinstituut Nordic on hisseihin ja liukuportaisiin erikoistunut, joustava ja riippumaton tarkastuslaitos, jonka myöntämä tarkastusmerkki hissikorin sisällä viestii omistajansa tinkimättömästä asenteesta käyttäjien turvallisuuteen.

Tarkastukset

Kiinteistön omistaja on vastuussa kiinteistönsä turvallisuudesta ja siksi hänelle on asetettu lakisääteinen velvollisuus tarkastuttaa hissilaitteensa säännöllisin väliajoin.

Liftinistituut Nordic on joustava, mutkaton ja kustannustehokas kumppani. Tarkastuslaitoksena toimimme täysin riippumattomina muista alan toimijoista, mutta tarjoamme hissilaitteiden omistajille samalla poikkeuksellisen henkilökohtaista palvelua laitteiden tuvallisuuskysymyksiin liittyen. Moderni ja täysin digitaalinen tarkastusjärjestelmämme on suunniteltu vastaamaan 2020-luvun vaatimuksia ja tarkastusprosessista kerätty informaatio on asiakkaidemme saatavilla aina ja ilman erillisiä toimenpiteitä.

Saattamalla laitteenne meidän tarkastusohjelman piiriin varmistutte siitä, että laitteet tulevat tarkastetuiksi ajallaan ja hissiturvallisuusmääräysten edellyttämällä tarkkuudella

Lue Lisää: Viisi syytä valita Liftinstituut Nordic

Ota Yhteyttä

Kunto- ja turvallisuuskartoitus

Halutessanne voitte tilata meiltä myös määräaikaistarkastusta laajemman arvion hissilaitteidenne kunnosta. Määräaikaistarkastuksessa todetaan täyttääkö hissilaitteenne kunto standardien vaatimukset. Kuntokartoitus puolestaan kertoo onko laitteessa mahdollisesti kuluneita osia tai muuta olennaista tietoa laitteiden kunnosta ja turvallisuudesta. Hissilaitteiden kunnon tunteminen auttaa omistajaa varautumaan mahdollisiin korjaustarpeisiin.

Saatte asiantuntemuksemme käyttöönne myös tilaamalla räätälöidyn kuntoarvion esimerkiksi laitteidenne kunnosta, turvallisuudesta tai esteettömyydestä haluamassanne laajuudessa. Kuntoarvio auttaa kiinteistönomistajaa suunnittelemaan ennakoivasti hissilaitteidensa peruskorjaus-, modernisointi- ja muita kehittämistarpeita. Toimimme kaikissa arvioissamme puolueettoman asiantuntijan roolissa.

Ota Yhteyttä

Tekninen neuvonta ja koulutus

Meiltä kannattaa kysyä apua aina, kun hissin turvallisuuteen liittyvät asiat aiheuttavat päänvaivaa. Meillä on erinomainen tekninen tietämys ja osaamme arvioida hissinne vaatimustenmukaisuuden tilanteesta riippumatta. Muutostöiden osalta hissi tullaan tarkastamaan joka tapauksessa ennen käyttöönottoa, joten epäselvät asiat kannattaa selvittää jo hyvissä ajoin ennen tarkastusta – mieluiten jo suunnitteluvaiheessa. Järjestämme koulutusta asiakkaillemme hissilaitteiden turvallisuudesta tai vaikkapa hissiin loukkuun jääneiden matkustajien pelastamisesta turvallisesti.

Kansainvälinen koulutustarjontamme on koottu LiftAcademy -nimen alle, jonka koulutustarjontaan kuuluu erilaisia kursseja hisseistä, liukuportaista sekä niihin liittyvistä tekniikoista ja turvallisuuskysymyksistä. Kurssit ovat hyödyllisiä eri alojen asiantuntijoille riippumatta siitä, työskentelevätkö he hissiteollisuudessa tai muualla.

Koulutuksia järjestetään maailmanlaajuisesti ja niissä käsitellään hissien ja liukuportaiden uusia tekniikoita, turvallisuusnäkökohtia sekä uusinta tietoa päivittyvien normien ja standardien tuomista muutoksista. Koska Liftinstituut on tarkastusorganisaationa tiiviisti mukana kehittämässä uusia standardeja ja henkilöstömme työskentelee päivittäin hissilaitteistojen kanssa, voitte olla varmoja siitä, että saatte meiltä uusimmat tiedot.

Luennoitsijamme osaavat kertoa tarkastustoiminnan uusista suuntauksista asiantuntevasti, mutta kansantajuisesti.

Ota Yhteyttä