Liftinstituut Nordic Oy
Kutomotie 16
00380 Helsinki Finland

Tietoa meistä

Taattua hissiturvallisuutta - yli 80 vuoden kokemuksella

Liftinstituut Nordic on vuonna 2019 perustettu hisseihin ja liukuportaisiin erikoistunut riippumaton tarkastuslaitos. Olemme osa johtavaa hissitarkastusalan yritystä, jossa yhdistyvät globaali osaaminen, vuosikymmenten kokemus ja paikallinen asiantuntemus.

Liftinstituut (NIVL) perustettiin Alankomaissa vuonna 1933 säätiönä, jonka päätavoitteena oli estää hissitapaturmia tällä uudella kasvavalla teollisuudenalalla. Yli 80 vuoden kokemus hissiturvallisuuden alalta yhtiömme taustalla takaa, että työmme laatu ja luotettavuus ovat erinomaisella tasolla. Taustamme on juurrutettu vahvasti hissituvallisuuden peruspilareihin - Liftinistituut oli mukana kehittämässä Euroopan ensimmäistä yhtenäistä hissiturvallisuusstandardia jo 1950-luvulla.

"Olemassaolomme tärkein tarkoitus on edelleen sama: varmistaa ihmisten liikkumisen turvallisuus ja tarjota hissilaitteiden omistajille mielenrauhaa laitteiden turvallisuuskysymyksissä."

Toimintatavat ovat vuosikymmenien saatossa muuttuneet asiakkaiden liiketoiminnan ja teknologian kehittyessä, mutta olemassaolomme tärkein tarkoitus on edelleen sama: varmistaa ihmisten liikkumisen turvallisuus ja tarjota hissilaitteiden omistajille mielenrauhaa laitteiden turvallisuuskysymyksissä. Liftinistituutin myöntämästä tarkastusmerkistä hissikorin sisällä on tullut kautta Euroopan vahva merkki omistajan tinkimättömästä asenteesta käyttäjien turvallisuuteen, ja nyt tämä laatustandardi on saatavilla Suomessa.

Vaikka taustallamme on Euroopan suurin hissiturvallisuusalan toimija, Liftinstituut Nordic operoi ennen kaikkea paikallisen asiantuntemuksen voimin. Olemme pieni joukko kotimaisen hissiturvallisuusalan spesialisteja, joilla on vuosikymmenten kokemus hissialan eri sektoreilta.

Liftinstituut Nordic vastuuhenkilöt

Sami Juutinen - Liftinstituut Nordic
Sami Juutinen
Hallituksen Puheenjohtaja
Sami on oikeustieteen kandidaatti ja toiminut KONE- konsernissa useissa kansainvälissä johtotehtävissä sekä kiinteistösijoituksista ja -hallinnosta vastaavana johtajana Technopolis- konsernissa ja Agore Real Estate Oy:ssä.
Pekka Annunen - Liftinstituut Nordic
Pekka Annunen
Toimitusjohtaja
Pekka on sähköautomaatioinsinööri ja toiminut hissialalla vuodesta 2002 lähtien. Hissiuraan on mahtunut monenlaisia tehtäviä sisältäen uuslaitemyyntiä, työn- ja projektinjohtoa, sekä huoltoliiketoimintaa.
Kari Huopainen - Liftinstituut Nordic
Risto Penttinen
Tekninen Johtaja
Risto on sähköinsinööri ja omaa pitkän työkokemuksen hissien– ja nostolaitteiden huollosta, sekä tarkastuslaitoksille kuuluvista tarkastuksista . Risto on toiminut eri tarkastuslaitoksissa tarkastajana ja tarkastuksista vastaavana henkilönä.
Marco Waagmeester - Liftinstituut Nordic
Marco Waagmeester
Hallituksen jäsen
Lifinstituut Holding B.V toimitusjohtaja.
Ota Yhteyttä