Liftinstituut Nordic Oy
Kutomotie 16
00380 Helsinki Finland
26.4.2021

Hissitarkastuspalveluiden kilpailuttaminen kannattaa

Taloyhtiön yhteinen etu on pyrkiä minimoimaan yhteiset kulut, mutta onko vastine vain huonoa palvelua pienempien kustannuksien hinnalla? Onko mahdollista saada halvemmalla, parempaa ja jopa yksilöllisempää palvelua?
Lue Lisää
1.4.2021

Kuka huoltaa ja tarkastaa hissinne taloyhtiössänne?

Hissit ovat monessa taloyhtiössä arkipäivää ja joillekin välttämättömyys, jota ilman ei pysty suoriutumaan arkielämästä. Tiedätkö kuka huoltaa ja tarkastaa hissinne taloyhtiössänne, ja kuka on vastuussa hissin turvallisesta toiminnasta? Onko asiaa tiedostettu taloyhtiössänne?
Lue Lisää
22.12.2020

Liftinstituut Nordic on laajentanut pätevyysaluettaan ilmoitetuksi laitokseksi (Notified Body)

Työ- ja elinkeinoministeriö on hyväksynyt ja nimennyt Liftinstituut Nordic Oy:n ilmoitetuksi laitokseksi hissitoimialalla joulukuussa 2020.
Lue Lisää
8.10.2019

Kotimaiselle hissiturvallisuusalalle uusi toimija - Liftinstituut Nordic aloittaa toimintansa Suomessa

Hisseihin ja liukuportaisiin erikoistunut tarkastusorganisaatio Liftinstituut Nordic Oy aloittaa toimintansa Suomessa. Yhteistyössä alan globaalisti johtavan tarkastustoimijan, Liftinstituutin, kanssa perustettu uusi yhtiö tarjoaa kotimaisille kiinteistönomistajille, isännöitsijöille ja asunto-osakeyhtiöille modernin ja luotettavan vaihtoehdon hissiturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.
Lue Lisää