Liftinstituut Nordic Oy
Kutomotie 16
00380 Helsinki Finland
11.10.2022

Hissitarkastaja Etelä-Suomen alueelle

Haemme palvelukseemme tarkastajaa vastataksemme kasvavaan kysyntäämme. Hissien, liukuportaiden ja nosto-ovien tarkastajan tehtävässä vastaat itsenäisesti oman alueesi tarkastuksista, sekä aikataulutuksista yhdessä asiakkaiden ja huoltoliikkeiden kanssa.

Kuka olet?

Edellytämme sinulta teknistä koulutusta, tietotekniikan perustuntemusta ja kokemusta työskentelystä hissilaitteiden asennus- ja kunnossapitotehtävissä ja/tai hissien tarkastustehtävistä. Katsomme eduksesi Hissipätevyyden tai S2 sähköpätevyyden, kokemusta hissitarkastuksista sekä kielitaidon (englanti). Odotamme sinulta liikkumisvalmiutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme myös myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä ja yrittäjämäistä otetta.

Tietoa meistä

Liftinstituut Nordic on vuonna 2019 perustettu hisseihin ja liukuportaisiin erikoistunut riippumaton tarkastuslaitos. Olemme osa johtavaa hissitarkastusalan yritystä, jossa yhdistyvät globaali osaaminen, vuosikymmenten kokemus ja paikallinen asiantuntemus. Suoritamme hissilaitteiden turvallisuuteen ja tekniikkaan liittyviä tarkastus-, ja koulutuspalveluja. Tarjoamme joustavaa ja asiantuntevaa palvelua asiakkaidemme kohteissa tapahtuvien tarkastusten muodossa. Pätevyysalueeseemme kuuluvat hissien, kevythissien, liukuportaiden ja liukukäytävien sekä nosto-ovien tarkastukset. Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi ja asiantuntijuuttasi laajasti ja toimimaan monipuolisesti erilaisissa asiakaskohteissa. Kanssamme sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua ja kehittyä hissitarkastusten ammattilaiseksi.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi tehtävää kohtaan heräsi, laita CV/vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian info(at)liftinstituut.fi.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, kysymyksiisi vastaavat toimitusjohtaja Pekka Annunen, p. +358 50 412 1414, pekka.annunen(at)liftinstituut.fi tai tekninen johtaja Risto Penttinen+358 50 551 9907, risto.penttinen(at)liftinstituut.fi.

Lisätietoa Liftinstituut Nordicin palveluista osoitteesta:

www.liftinstituut.fi

Lisätietoa kansainvälisen Lifinstituut konsernin toiminnasta osoitteista:

www.liftinstituut.com

www.liftinstituutsolutions.com

Näytä kaikki uutiset