Liftinstituut Nordic Oy
Kutomotie 16
00380 Helsinki Finland
8.10.2019

Kotimaiselle hissiturvallisuusalalle uusi toimija - Liftinstituut Nordic aloittaa toimintansa Suomessa

Hisseihin ja liukuportaisiin erikoistunut tarkastusorganisaatio Liftinstituut Nordic Oy aloittaa toimintansa Suomessa. Yhteistyössä alan globaalisti johtavan tarkastustoimijan, Liftinstituutin, kanssa perustettu uusi yhtiö tarjoaa kotimaisille kiinteistönomistajille, isännöitsijöille ja asunto-osakeyhtiöille modernin ja luotettavan vaihtoehdon hissiturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

– Tarkastusorganisaatiomme tarjoaa tinkimätöntä turvallisuutta yhdistämällä toiminnassaan globaalia osaamista, alan vuosikymmenten kokemusta ja paikallista asiantuntemusta. Nimenomaan se, että pystymme yhdistämään kansainvälisen Liftinstituut-konsernin tietämyksen omaan laajaan ja pitkään kokemukseemme suomalaisesta hissisektorista, tekee meistä ainutlaatuisen, Liftinstituut Nordicin toimitusjohtaja Pekka Annunen kertoo.  

Uutena toimijana Liftinstituut Nordic uskoo, että markkinoilla riittää kysyntää uudenlaisille ja entistä asiakaslähtöisemmille palvelumalleille.

–  Nykyaikaisten, täysin pilvipohjaisten tarkastus- ja toiminnanohausjärjestelmiemme avulla pystymme toimimaan kustannustehokkaasti ja poikkeuksellisen nopeasti. Samalla modernit järjestelmämme mahdollistavat aiempaa helpomman ja reaaliaikaisemman tavan jakaa tietoa ja dataa asiakkaidemme kanssa. Uskomme, että asiakkaamme tulevat arvostamaan tätä, Annunen jatkaa.

Suomalaisen tarkastusorganisaation perustamisen myötä Liftinstituut laajentaa kansainvälistä verkostoaan. Yrityksellä on toimipisteet Amsterdamissa, Dubaissa, Dublinissa, Istanbulissa, Singaporessa, Karibialla ja nyt Helsingissä.

– Olemme ylpeitä siitä, että voimme nyt kiinnittää huomion hissien turvallisuuteen myös Suomessa vahvan paikallisen kumppanin kanssa, Liftinstituut Holdingin toimitusjohtaja Marco Waagmeester kertoo.

LYHYESTI LIFTINSTITUUTISTA

Alankomaissa vuonna 1933 säätiönä perustetun Liftinstituutin (NIVL) tausta on valettu lujasti hissiturvallisuuden perustuksiin: Liftinstituut osallistui jo 1950-luvulla Euroopan ensimmäisen yhtenäisen hissiturvallisuusstandardin kehittämiseen. Nyt hissiturvallisuuden edelläkävijän tinkimättömät turvallisuusperinteet rantautuvat myös Suomeen. Liftinstituut Nordicin viralliset avajaiset pidettiin 4. lokakuuta 2019 Hollannin suurlähetystössä Helsingissä. Juhlan kunniaksi Alankomaiden suurlähettiläs sai ensimmäisenä suomalaisen johtoryhmän myöntämän symbolisen laatumerkin.

LISÄTIEDOT & HAASTATTELUPYYNNÖT

Pekka Annunen
Liftinstituut Nordic Oy
Toimitusjohtaja
Tel. +358 50 4121414
pekka.annunen@liftinstituut.fi

Lisätietoa Liftinstituut Nordicin palveluista osoitteesta:
www.liftinstituut.fi

Lisätietoa kansainvälisen Lifinstituut konsernin toiminnasta osoitteista:
www.liftinstituut.com
www.liftinstituutsolutions.com

Näytä kaikki uutiset